Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok

Gebruik bij je eerste aankoop de code “Welkom_bij_Milou” en ontvang 15% korting!

  • Gratis verzending vanaf € 29,00
  • Besteld voor 18u: dezelfde dag verzonden
  • Onze pakjes passen in de brievenbus

Gebruik bij je eerste aankoop de code “Welkom_bij_Milou” en ontvang 15% korting!

Top Oorbellentrends in de Zomer van 2024

Top Oorbellentrends in de Zomer van 2024

De zomer van 2024 brengt een frisse en gedurfde wind in de wereld van oorbellen. Van opvallende statement stukken tot subtiele, maar elegante ontwerpen, deze trends zullen je helpen je stijl naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn de top oorbellentrends om in de gaten te houden deze zomer.

1. Statement Hoops

Hoepel oorbellen zijn altijd in de mode, maar deze zomer gaan ze een stap verder. Denk aan extra grote hoepels, gedecoreerd met kleurrijke kralen, stenen, en unieke ontwerpen. Deze opvallende hoepels zijn perfect om een eenvoudig zomerse outfit een extra flair te geven.

2. Asymmetrische Oorbellen

Symmetrie is uit, asymmetrie is in. Oorbellen in verschillende lengtes, vormen en ontwerpen worden gecombineerd om een speelse en kunstzinnige look te creëren. Deze trend geeft je de vrijheid om te experimenteren en je persoonlijke stijl te laten zien.

3. Natuurlijke Elementen

Deze zomer zien we een grote invloed van de natuur in oorbellen. Denk aan materialen zoals hout, schelpen, en natuurlijke stenen. Deze oorbellen brengen een rustieke en organische uitstraling, perfect voor een boho-chique zomerse look.

4. Kleurrijke Kralen

Kralen zijn terug van weggeweest en deze keer in alle kleuren van de regenboog. Van delicate, met de hand gemaakte ontwerpen tot grote, opvallende stukken, kleurrijke kralen voegen een speelse en vrolijke touch toe aan elke outfit.

5. Minimalistische Oorbellen

Voor degenen die de voorkeur geven aan een subtiele look, blijven minimalistische oorbellen een toptrend. Eenvoudige studs, dunne oorringen en delicate hangers in edelmetalen zoals goud en zilver zijn perfect voor een elegante en tijdloze stijl.

6. Geometrische Vormen

Geometrische ontwerpen blijven een sterke trend in 2024. Driehoeken, rechthoeken, cirkels en andere vormen worden gecombineerd in unieke en moderne oorbelontwerpen. Deze oorbellen zijn ideaal voor een eigentijdse en modieuze uitstraling.

7. Oorbellen met Parels

Parels maken een grote comeback, maar niet op de traditionele manier. Deze zomer zien we parels in moderne en onverwachte ontwerpen, vaak gecombineerd met metalen en andere materialen. Ze geven een klassieke touch aan een moderne stijl.

8. Bohemian Chic

De bohemian stijl blijft populair met oorbellen die geïnspireerd zijn door reizen en exotische bestemmingen. Denk aan franjes, veren, en kleurrijke stenen die een zorgeloze en avontuurlijke vibe uitstralen.

9. Earcuffs en Ear Climbers

Earcuffs en ear climbers zijn perfect voor degenen die iets anders willen zonder extra piercings. Deze oorbellen klimmen omhoog langs de oorrand of klemmen zich vast aan het oor, wat zorgt voor een edgy en moderne look.

10. Groot en Gedurfd

Last but not least, groot en gedurfd is de boodschap voor deze zomer. Van oversized hangers tot opvallende ontwerpen, deze oorbellen zijn gemaakt om gezien te worden. Ze zijn perfect voor diegenen die een statement willen maken met hun sieraden.


Of je nu kiest voor de subtiele elegantie van minimalistische ontwerpen of de gedurfde flair van statement stukken, deze trends bieden voor ieder wat wils. Dus ga op zoek naar jouw perfecte paar en laat je stijl stralen deze zomer!